...
VARGA CSABA - VÍZ- GÁZ- FŰTÉSSZERELŐ MESTER
40 éves szakmai tapasztalattal

Vízszerelő mester Vízszerelés Gyorsszolgálat

Budapest és Pest megye - SOS hibaelhárítás

Vízszerelés gyorsszolgálat, csőtörés javítás és csőrepedés elhárítás. Duguláselhárítás. Ólomcső forrasztása, kisebb átalakítások. Vízszerelés magas minőségben. Megbízható vízszerelő vagyok rám számithat mindig.

Vízszerelés

Vízszerelő

A vízvezeték szerelő szolgáltatás fontos része az otthoni karbantartásnak. Ha problémája van a vízvezetékkel, akkor fontos, hogy időben megtalálja a megfelelő vízszerelő szakembert, aki segít megoldani a problémát.
A vízvezeték szerelők általában széles körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a csőtörések javítását, a vízvezeték szerelést, a csaptelep és a WC cseréjét, a duguláselhárítást és a mosdó, mosogató, wc tartály cseréket.
Amikor keresünk egy vízvezeték szerelőt, fontos, hogy olyan szakembert válasszunk, aki megbízható és tapasztalt. A jó vízvezeték szerelők általában  elérhetők, és gyorsan reagálnak a hívásokra.
A vízvezeték szerelő kiválasztásakor figyeljünk a megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező legyen, és megbízható

vizgaz-varga-csaba-fejlec-1024x995-1
20240320_135138

Vízszűrő telepítése

Ez a szolgáltatás egy olyan vízszűrő rendszer telepítését jelenti, amely képes csökkenteni a csapvíz nyomását.
Szolgáltatásunk során egy speciális szűrőt szerelünk fel az otthoni vízrendszerbe, amely tökéletesen szabályozza a víz nyomását. A rendszer egyszerűen telepíthető, karbantartása minimális. Használatával biztonságos, egészséges csapvizet biztosíthatunk, anélkül hogy le kellene mondanunk a kényelemről.

Nyomáscsökkentő szűrőcsere

A nyomáscsökkentő szűrőcsere egy kritikus karbantartási feladat, melynek során az épület vízellátó rendszerének stabil működése és a víznyomás szabályozása érdekében a nyomáscsökkentő szelepet és a hozzá tartozó szűrőt rendszeresen ellenőrizzük és cseréljük. Ez a folyamat biztosítja, hogy a vízellátás egyenletes és megbízható maradjon, megelőzve a magas nyomás okozta károkat és meghibásodásokat. A nyomáscsökkentő szűrők eltávolítják az esetleges szennyeződéseket, ami hosszú távon megóvja a csöveket és a berendezéseket a korróziótól és a meghibásodástól. Ezenkívül, a megfelelő víznyomás fenntartása kulcsfontosságú a vízhatékonyság és a kényelem szempontjából is. Ezért a nyomáscsökkentő szűrőcsere rendszeres és gondos figyelmet igényel az épület vízellátó rendszerének zavartalan működése érdekében.

2-4
welding-of-copper-pipe-2022-12-10-01-16-01-utc-scaled

Ólom keményforrasztás

Az ólomkeményforrasztás során az ötvözőanyagokat magas hőmérsékleten alkalmazzuk, amely lehetővé teszi az összetevők tartós és szilárd összekapcsolását. Ez a technika kiválóan alkalmas a vízvezeték rendszerek különböző részeinek, például csöveknek, illetve csővezetékeknek a rögzítésére. Az ólomkeményforrasztás számos előnnyel jár, beleértve az alacsony oxidációs hőmérsékletet és a kiváló vízhatlan zárást. Régi építésű lakásokban még sok vízvezeték olóm nyomócsőből van. Itt legtőbb esetben csak forrasztással javíthatók a csőtőrések,csörepedések, vízszívárgások.Én ezeket is megtudom csínálni ki tudom javítani

Csőtörés

Lakásban bármikor lehet váratlanul csőtőrés, akár a vízvezeték előregedéséből, vagy nem megfelően szigetelt vízcső hőtágulásából adódóan, de lehet szakszerűtlen szerelésből is. Tapasztalatom szerint  mégis a legtöbb csőrepedést az okozza, hogy házilag próbálják a mosdót, wc-t, csaptelepet, sarokcsapot kicserélni. Látszólag egyszerű feladatnak tűnik, de akkor jönnek a bonyodalmak, mikor beletőrik a falba a sarokcsap. Sokszor előfördul az is, hogy amikor a mosdót, wc-t akarják felfúrni,  a vízvezetékbe sikerül a furat. Ezek a hibák nagy kárt okozhatnak. Sokszor többe kerül a kijavítás, mintha elsőre is engem hívott volna ezekre a munkákra. De ha már megtörtént a csőtörés,  akkor sincs nagy baj, mert ha hív, én kijavitom, kicserélem a hibás csőrepedést, csőszakaszt.

csőtörés vízszerelés vízszerelő
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.