VARGA CSABA - VÍZ- GÁZ- FŰTÉSSZERELŐ MESTER
40 éves szakmai tapasztalattal

Padlófűtés gépi átmosása

Budapest és Pest megye - SOS hibaelhárítás

A padlófűtés karbantartása és rendszeres tisztítása elengedhetetlen az optimális teljesítményhez.

Padlófűtés tisztítása

A padlófűtés tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéséhez. Sajnos sokan nem tulajdonítanak ennek kellő figyelmet, pedig a szakszerű tisztítás biztosítja a hatékony hőleadást, megóvja a csöveket és radiátorokat az eldugulástól, lerakódásoktól.
Az átmosás során, szakemberek végzik el a fűtővíz leengedését, a hálózat átmosását. Speciális vegyszerekkel eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket, iszapot, málladékot. Így megszabadul a rendszer a dugulást, korróziót okozó szennyeződésektől.
A fűtési rendszer átmosás után friss, kezelt fűtővizet töltenek a hálózatba. Ennek különleges összetétele megakadályozza az újbóli lerakódásokat, korróziót.
A szolgáltatás magában foglalja a fűtési rendszer átmosását, a fűtővíz lecserélését, a rendszer feltöltését. Az eljárás biztosítja a hatékony hőleadást, meghosszabbítja a fűtési rendszer élettartamát.

1

Padlófűtés gépi átmosása

A padlófűtés tisztítása nem csak esztétikai okokból fontos, hanem azért is, mert hosszabb élettartamot biztosít a rendszernek, csökkenti a meghibásodások és a javítási költségek esélyét, javítja a fűtés hatékonyságát és csökkenti a rezgéseket és zajokat.
Előnyei közé tartozik a jobb hőeloszlás és a fűtés hatékonyságának növelése valamint a kellemetlen szagok és zajok megszüntetése.
A padlófűtés átmosása során a szakember eltávolítja a rendszerben felhalmozódott szennyeződéseket, mint például a szennyeződés, algásodást, a rozsda és a vízkő. Ez általában magában foglalja a rendszer átfúvását, a csövek és a radiátorok alapos megtisztítását, valamint a szivattyú és a bojler átvizsgálását is.
Ez 3-5 évente ajánlott, különösen, ha azt intenzíven használják. Így nemcsak meghosszabbíthatja a rendszer élettartamát, hanem javítja a fűtés hatékonyságát is, amely hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet a fűtésszámlán.

Hőkamerás épületvizsgálat és hibafelderítés

A hőkamerás épületvizsgálat és hibafelderítés lehetővé teszi az épületek alapos és átfogó elemzését. A kamera képes láthatóvá tenni a hőhidakat, a víz- vagy légfolthalmozódásokat, a szigetelési problémákat, a csőtöréseket és más rejtett hibákat, így a problémákat gyorsan azonosíthatjuk, mielőtt nagyobb károkat okoznának.

hokameras-vizsgalat2-2048x1536-1