...
VARGA CSABA - VÍZ- GÁZ- FŰTÉSSZERELŐ MESTER
40 éves szakmai tapasztalattal

Gázszerelés

Budapest és Pest megye - SOS hibaelhárítás

Fogyasztói gázvezeték csere, bontás, dugózás. Gázszivárgás keresés, elhárítás.
Csak új gázkészüléket telepítünk. Gázkészülék javítással, szervizeléssel jelenleg nem foglalkozunk.

Gázszerelés

Gázvezeték csere

Tudjuk, hogy a régi gázvezetékek idővel elöregedhetnek, és veszélyessé válhatnak. Szolgáltatásom keretében tapasztalt szakemberként kicserélem a meglévő gázvezetéket a legújabb biztonsági előírásoknak megfelelő csövekre. Ha már nincs szüksége a vezetékre, akkor szakszerűen elbontjuk vagy ledugózzuk azt.

Precíz, gyors és biztonságos munkavégzésem garantálja, hogy a felújítás vagy bontás során nem kell aggódnia. Én gondoskodom a szükséges munka szabályos elvégzéséről. Gázkészülék cserét is elvégzem legyen az tűzhely,átfolyós vízmelegítő,parapetes gázkonvektor,cirkó vagy kazán. Gázszagot érez azonnal zárja el a gázóránál a gázcsapot,nyisson ablakot és hívjon hogy megkeressem és elhárítsam a gázszívárgást.

gazszereles-scaled-1
2-2

Gázvezeték dugózása

Tudjuk, hogy a feleslegessé vált gázvezetékek nemcsak helyet foglalnak, de bizonyos esetekben akár balesetveszélyesek is lehetnek. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szolgáltatásunk keretében vállaljuk régi, használaton kívüli vezetékek ledugózását.

Precízen, a szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően zárom le a nem használt vezetékszakaszokat. Így garantálható, hogy azok ne jelentsenek veszélyforrást, ugyanakkor a későbbiekben szükség esetén újra nyitva hagyják a lehetőséget az újrahasznosításra. A megszüntetendő vas gázvezetékből kivágok kb 20cm darabot és a megmaradó részre rápréselek engedélyezett Megapress vasdugót egy speciális présgéppel. Ez a csővéglázárás véglegesen biztonságos és szívárgás mentes.

Lánghegesztés

A lánghegesztés az egyik legelterjedtebb kötéstechnika, amely során az anyagokat magas hővel összeolvasztjuk. A megfelelő hőforrás segítségével, mint például lángégő vagy gázégő, a szakember pontosan és precízen irányítja a hőmérsékletet, hogy az anyagok egymáshoz olvadjanak és erős kötést hozzanak létre. Kissebb gázvezeték átalakításnál is előfordulhat hogy csak hegesztéssel oldható meg,de ez nálam nem próbléma hanem munka amit el is tudok végezni.Elvégzet gázszerelés munkám minden esetben tömörségi vízsgálattal ellenőrzöm.

1-1
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.