VARGA CSABA - VÍZ- GÁZ- FŰTÉSSZERELŐ MESTER
40 éves szakmai tapasztalattal

Gázszerelés

Budapest és Pest megye - SOS hibaelhárítás

Fogyasztói gázvezeték csere, bontás, dugózás. Gázszivárgás keresés, elhárítás.
Csak új gázkészüléket telepítünk. Gázkészülék javítással, szervizeléssel jelenleg nem foglalkozunk.

Gázszerelés

Gázvezeték csere

Tudjuk, hogy a régi gázvezetékek idővel elöregedhetnek, és veszélyessé válhatnak. Szolgáltatásunk keretében tapasztalt szakembereink kicserélik a meglévő gázvezetéket a legújabb biztonsági előírásoknak megfelelő csövekre. Ha már nincs szüksége a vezetékre, akkor szakszerűen elbontjuk vagy ledugózzuk azt.

Munkatársaink precíz, gyors és biztonságos munkavégzése garantálja, hogy a felújítás vagy bontás során nem kell aggódnia. Mi gondoskodunk a szükséges engedélyek beszerzéséről és a munka szabályos elvégzéséről.

gazszereles-scaled-1
2-2

Gázvezeték dugózása

Tudjuk, hogy a feleslegessé vált gázvezetékek nemcsak helyet foglalnak, de bizonyos esetekben akár balesetveszélyesek is lehetnek. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szolgáltatásunk keretében vállaljuk régi, használaton kívüli vezetékek ledugózását.

Szakembereink precízen, a szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően zárják le a nem használt vezetékszakaszokat. Így garantálható, hogy azok ne jelentsenek veszélyforrást, ugyanakkor a későbbiekben szükség esetén újra nyitva hagyják a lehetőséget az újrahasznosításra.

Lánghegesztés

A lánghegesztés az egyik legelterjedtebb kötéstechnika, amely során az anyagokat magas hővel összeolvasztjuk. A megfelelő hőforrás segítségével, mint például lángégő vagy gázégő, a szakember pontosan és precízen irányítja a hőmérsékletet, hogy az anyagok egymáshoz olvadjanak és erős kötést hozzanak létre.

1-1