VARGA CSABA - VÍZ- GÁZ- FŰTÉSSZERELŐ MESTER
40 éves szakmai tapasztalattal

Duguláselhárítás

Budapest és Pest megye - SOS hibaelhárítás

A dugulások okozta problémák kényelmetlenséget, sőt károkat is okozhatnak otthonában, ezért fontos a hatékony megoldás.

Duguláselhárítás

Dugulás

Tudjuk, hogy a vízvezetékek időnként eltömődhetnek, amitől víz gyűlhet fel az ingatlanban. Ez nem csak bosszantó, de az épületben is komoly károkat okozhat. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szakembereinkkel segítünk a dugulások gyors és hatékony elhárításában.

Csapatunk professzionális eszközökkel, precízen lokalizálja a dugulás helyét, majd eltávolítja az akadályt. Legyen szó a konyhai lefolyóról, a fürdőszobai csövekről vagy akár a házi szennyvízrendszerről, mi megbízható megoldást nyújtunk.

1-2
2-6

WC dugulás

Tudjuk, hogy a WC csövek eltömődése igazán kellemetlen és frusztráló tud lenni. A dugulás nemcsak a mindennapi komfortot zavarja meg, de egészségügyi kockázatot is jelenthet.

Szolgáltatásunk keretében szakembereink a legmodernebb eszközökkel gyorsan és hatékonyan szüntetik meg a WC dugulását. Precízen feltárják a probléma forrását, eltávolítják az eltömődést okozó szennyeződést, így megszüntetik az akadályt.

Mi garantáljuk a gyors kiszállást, a legszakszerűbb munkavégzést, valamint azt, hogy Önnek a lehető legkevesebb bosszúságot okozzuk.

Ha WC dugulással találja szemben magát, gondoljon ránk!

Mosogató dugulás

A mosogató dugulásai akadályozzák a hatékony mosogatást, és kellemetlenséget okoznak otthonában. Az eldugult mosogatók nemcsak kellemetlen szagokat okozhatnak, hanem komoly egészségügyi problémákat is eredményezhetnek.

Az mosogató duguláselhárítás szolgáltatással gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a dugulásokat, és biztosítja a zavartalan mosogatást otthonában. Az általunk használt speciális megoldások és szerszámok lehetővé teszik a dugulások hatékony és gyors eltávolítását, anélkül hogy károsítanánk a mosogatót vagy a csöveket.

Az szolgáltatást tapasztalt szakemberek végzik, akik segítenek Önnek a dugulás okának meghatározásában és az optimális megoldás kiválasztásában. Emellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk, például a rendszeres karbantartást és takarítást, hogy biztosítsuk a mosogató rendszer folyamatos és hatékony működését.

4-3
3-2

Rejtett dugulás

A rejtett csőrendszerek dugulása nehezen felderíthető és megoldható. Éppen ezért vezettük be a csatorna kamerás vizsgálatot, amivel pontosan feltárhatjuk a probléma forrását.

Szolgáltatásunk során egy apró kamerát juttatunk be a rendszerbe, ami élőben közvetíti a csövek állapotát. Így képet kapunk a dugulás helyéről és okáról, ami alapján célzott beavatkozást végezhetünk.

Ezzel az eljárással időt és pénzt takaríthat meg, hiszen nem kell felesleges helyeken bontani a csöveket. Mi garantáljuk a professzionális vizsgálatot és a hatékony duguláselhárítást.